Sorteren met capaciteit en nauwkeurigheid

De sorteermachines van DT Dijkstra bewijzen dat capaciteit en nauwkeurigheid goed samengaan. De basis hiervoor is de geavanceerde en bewezen aandrijftechniek.
Sorteermachines van DT Dijkstra zijn geschikt voor het continu op maat sorteren van gewassen en ongewassen producten als aardappelen, rode bieten, uien, bloembollen, spruiten etc.

Gebruiksgemak

Behalve door de hoogste productvriendelijkheid onderscheiden de machines zich ook door gebruikersgemak en duurzaamheid.
De sorteerzeven produceert DT Dijkstra klantspecifiek, naar wens in staal, al dan niet voorzien van rubber.

EFFICIENCY

Efficiënt werken. Dat was het uitgangspunt voor de nieuwe ontwikkeling op het zeefklemsysteem. Hierbij is DT Dijkstra ervan uitgegaan dat de zeven binnen een minimaal tijdsbestek gewisseld dienen te worden. Stilstand tijdens het sorteerproces is daarmee teruggebracht tot een minimum.

Naast het bestaande systeem levert DT Dijkstra nu twee nieuwe uitvoeringen.
Het ‘quick change mechanical system’ is uitgerust met gebruiksvriendelijke hendels, waarmee per zeeflaag de klemming van de zeven snel en eenvoudig ontspannen kan worden. Het ‘quick change hydraulic system’ heeft een compacte centrale hydrauliekpomp waarmee in enkele seconden alle zeeflagen gelijktijdig worden ontspannen of gespannen.

Producten logistiek reiniging sortering DT Dijkstra

DT Dijkstra sorteermachines

Door de unieke aandrijftechniek wordt het zeefoppervlak van de sorteermachine optimaal benut waardoor de gewenste nauwkeurigheid wordt bereikt.

  • Voor teler, verpakker en industrie
  • Compacte bouw
  • Solide en bewezen techniek
  • De laagste kostprijs per ton gesorteerd product
  • Eenvoudig en snel wisselen van zeven
Producten DT Dijkstra Machines Reiniging Sortering