Als sorteerbedrijf is het natuurlijk van belang dat u in het bezit bent van de juiste machines. De sorteermachines van DT Dijkstra bewijzen dat capaciteit en nauwkeurigheid goed samen gaan. Onze machines zijn geschikt voor het continue op maat sorteren van gewassen en ongewassen producten. Hierbij kunt u denken aan aardappelen, rode bieten, uien, bloembollen, spruiten en nog veel meer. Elk van onze producten zijn gebaseerd op bijna 100 jaar ervaring. Kenmerkend aan onze werkwijze is dan ook de passie om voor elke klant een specifieke en innovatie oplossing te bieden.

Bent u als sorteerbedrijf op zoek naar sorteermachines?

De sorteermachines van DT Dijkstra onderscheiden zich naast de hoogste productvriendelijkheid ook in gebruiksgemak en duurzaamheid. Met onze sorteermachines bent u verzekerd van de grootste nauwkeurigheid, want dankzij de unieke aandrijftechniek wordt het zeefoppervlak van de sorteermachine optimaal benut. Wanneer u kiest voor de sorteermachines van DT Dijkstra kiest u voor:

  • Voor teler, verpakker, en industrie
  • Compacte bouw
  • Solide en bewezen techniek
  • De laagste kostprijs per ton gesorteerd product
  • Eenvoudig snel wisselen van zeven

De sorteerzeven worden klant specifiek geproduceerd, naar wens in staal, al dan niet voorzien van rubber.

Aardappels Aardappelen Sorteren

Contact opnemen

Heeft u als sorteerbedrijf interesse in de sorteermachines van DT Dijkstra en wilt u hier graag meer informatie over? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen u alles over de mogelijkheden en voorzien u van graag van een persoonlijk en professioneel advies.