Als sorteerbedrijf wilt u natuurlijk u in het bezit zijn van de juiste machines. De sorteermachines van DT Dijkstra bewijzen dat capaciteit en nauwkeurigheid goed samen gaan. Onze machines zijn geschikt voor het continu op maat sorteren van gewassen en ongewassen producten. Hierbij kunt u denken aan aardappelen, rode bieten, uien, bloembollen, spruiten en nog veel meer. Elk van onze producten is gebaseerd op bijna 100 jaar ervaring. Kenmerkend aan onze werkwijze is dan ook de passie om voor elke klant een specifieke en innovatie oplossing te bieden.

Bent u als sorteerbedrijf op zoek naar sorteermachines?

De sorteermachines van DT Dijkstra onderscheiden zich behalve door de hoogste productvriendelijkheid ook door gebruiksgemak en duurzaamheid. Met onze sorteermachines bent u verzekerd van de grootste nauwkeurigheid, want dankzij de unieke aandrijftechniek wordt het zeefoppervlak van de sorteermachine optimaal benut. Wanneer u kiest voor de sorteermachines van DT Dijkstra kiest u voor:

  • Machines voor teler, verpakker, en industrie
  • Compacte bouw
  • Solide en bewezen techniek
  • De laagste kostprijs per ton gesorteerd product
  • Eenvoudig snel wisselen van zeven

De sorteerzeven worden klantspecifiek geproduceerd, naar wens in staal, al dan niet voorzien van rubber.

Aardappels Aardappelen Sorteren

Contact opnemen

Heeft u als sorteerbedrijf interesse in de sorteermachines van DT Dijkstra en wilt u hier graag meer informatie over? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen u alles over de mogelijkheden en voorzien u graag van een persoonlijk en professioneel advies.