De sorteermachines van DT Dijkstra bewijzen dat capaciteit en nauwkeurigheid goed samengaan. De basis hiervoor is de geavanceerde en bewezen aandrijftechniek. Sorteermachines van DT Dijkstra zijn geschikt voor het continu op maat sorteren van gewassen en ongewassen producten. Werkt u met aardappelen, rode bieten, uien, bloembollen, spruiten etc.? Dan biedt een sorteermachine van DT Dijkstra u een enorme uitkomst! DT Dijkstra biedt verschillende oplossingen voor korte doorlooptijden tussen oogst, opslag en verwerking, waarbij productvriendelijkheid één van de belangrijkste punten is.

De sorteermachines van DT Dijkstra

Elke sorteermachine is erop gericht, productvriendelijk te zijn. Andere soorten producten van DT Dijkstra zijn leesbanden, transportbanden, kistenkantelaars, kistenvullers, valbrekers, bunkers en een monstername-apparaat. DT Dijkstra logistiek is erop gericht om effectief producten te verwerken en is speciaal voor de teler, verpakker en industrie ontwikkeld. De sorteermachines zijn gebaseerd op solide en bewezen techniek en zijn uiteraard zeer productvriendelijk.

Behalve door de hoogste productvriendelijkheid onderscheiden de machines zich ook door gebruikersgemak en duurzaamheid. De sorteerzeven produceert DT Dijkstra klantspecifiek, naar wens in staal, al dan niet voorzien van rubber.Sorteermachines van DT Dijkstra zijn geschikt voor het continu op maat sorteren van gewassen en ongewassen producten.

Aardappels Aardappelen Sorteren

Onze aanpak

Behalve stand-alone-machines is DT Dijkstra ook gespecialiseerd in het leveren van complete projecten. Het ontwikkelen en realiseren van grote projecten is een intensief samenspel tussen de klant en onze engineers. Door onze ruime ervaring en specifieke expertise op dit gebied kunnen wij u de gewenste ondersteuning bieden.

Na inventarisatie van uw wensen wordt een concept gepresenteerd dat capaciteit en efficiency combineert. De aanpak is projectmatig. Een vaste projectmanager binnen DT Dijkstra biedt technische ondersteuning en zorgt voor een realistisch investeringsplan en levertijd.

Meer informatie over sorteermachines?

Voor meer informatie over sorteermachines van DT Dijkstra kunt u altijd contact met ons opnemen via het contactformulier! Wij helpen u graag verder met een sorteermachine op maat, zodat u uw werk prettiger, sneller en beter kunt uitvoeren.