Bent u op zoek naar een manier waarop u gemakkelijk samenhangende grond en ander ongewenst materiaal uit uw productiestroom kunt krijgen? Dan is de keuze voor een reinigingsmachine van DT Dijkstra de juiste. Onze reinigingsmachines onderscheiden zich in productvriendelijkheid, duurzaamheid en gebruiksgemak en geven u de keuze om nat, droog of gecombineerd te reinigen.

Onze reinigingsmachines

De reinigingsmachines van DT Dijkstra helpen om uw product op een efficiënte en duurzame wijze schoon te krijgen. Het voordeel van onze machines is dat u zelf kunt kiezen waar deze in de productielijn geplaatst worden of u kunt deze zelfs stand-alone inzetten. Maar dat is niet alles; onze reinigingsmachines brengen ook het volgende met zich mee:

  • Voor de teler, verpakker en industrie
  • Solide en bewezen techniek
  • Effectieve reiniging
  • Productvriendelijk
  • Uitgekiend watermanagement

Solide en bewezen techniek staat aan de basis van al onze producten en dus ook van onze reinigingsmachines. Zo bent u er met een machine van DT Dijkstra zeker van dat uw productielijn efficiënt en duurzaam is. Meer weten over onze machines? Neem dan contact met ons op!
Aardappels Aardappelen Sorteren

Droog en nat reinigen

U heeft de keuze om onze reinigingsmachines in te zetten voor droog of nat reinigen of zelfs een combinatie. Er kan dus een keuze worden gemaakt afhankelijk van uw voorkeur en product. Heeft u twijfels over welke wijze van reiniging geschikt is? Neem dan gerust contact met ons op, wij adviseren u graag, ook met het oog op de toekomst van uw bedrijf.

Meer informatie over onze reinigingsmachines?

Wenst u meer informatie over onze reinigingsmachines, de toepassingen hiervan en de ideale machine voor uw werkzaamheden? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag met meer informatie en antwoord op uw vragen. Tevens adviseren wij u over de toepassing van onze reinigingsmachines in uw verwerkingslijn.