Bent u al tijden op zoek naar de beste industriële reinigingsmachine om samenhangende grond en ander vuil en ongewenst materiaal uit uw productiestroom te reinigen? Kies dan voor een van de industriële reinigingsmachines van DT Dijkstra. Bij ons heeft u de keuze uit verschillende soorten machines voor diverse toepassingen. U kunt bij ons namelijk kiezen voor een configuratie voor nat reinigen, droog reinigen of een combinatie van nat en droog reinigen. Meer informatie over onze industriële reinigingsmachine? Neem dan contact met ons op.

Onze reinigingsmachines

Duurzaam en efficiënt uw productie reinigen, dat is mogelijk met de industriële reinigingsmachine van DT Dijkstra. Op iedere plek in uw verwerkingslijn of als los element, met de machines van DT Dijkstra wordt het allemaal mogelijk. Maar dat is niet alles, indien u voor een industriële reinigingsmachine van DT Dijkstra gaat, bent u ook zeker van de volgende zaken:

  • Voor de teler, verpakker en industrie
  • Solide en bewezen techniek
  • Effectieve reiniging
  • Productvriendelijk
  • Uitgekiend watermanagement

Onze industriële reinigingsmachines staan in de industrie bekend om hun solide en bewezen techniek. Met onze machine bent u dan ook zeker van een duurzame en efficiënte productielijn. Meer weten over hoe onze machines kunnen bijdragen aan uw succes? Neem dan contact met ons op.

Aardappels Aardappelen Sorteren

Droog, nat of gecombineerd reinigen

Afhankelijk van uw product kunt u kiezen uit verschillende configuraties van onze industriële reinigingsmachines. Kies ervoor om nat, droog of gecombineerd te reinigen voor het beste resultaat. Mocht uw product vragen om nabewerking in de vorm van bijvoorbeeld polijsten of drogen, dan biedt DT Dijkstra u nog veel meer oplossingen. Wij adviseren u graag over de juiste configuratie van uw productielijn, ook met het oog op de toekomst.

Meer informatie

Wilt u meer weten over de industriële reinigingsmachine die bij uw behoeften past? Neem dan gerust eens contact met ons op, wij helpen u graag verder.