Werkt u met aardappels en bent u op zoek naar een aardappelsorteermachine om u te helpen bij het automatisch sorteren van uw aardappels? Koop dan een aardappelsorteermachine van DT Dijkstra! Onze aardappelsorteermachines laten capaciteit en nauwkeurigheid samengaan, waardoor het automatisch sorteren van uw aardappelen nog nooit zo makkelijk was. De aardappelsorteermachines die wij leveren worden geproduceerd aan de hand van een solide en bewezen aandrijftechniek. De aardappelsorteermachine is ook te gebruiken voor het sorteren van bijvoorbeeld rode bieten, uien, bloembollen, spruiten en andere gewassen. Bent u geïnteresseerd in onze aardappelsorteermachines of had u meer informatie gewild? Neem dan gerust contact met ons op.

Een aardappelsorteermachine van DT Dijkstra

DT Dijkstra produceert een aardappelsorteermachine voor telers, verpakkers en de industrie. Bij het ontwerpen en produceren van aardappelsorteermachines staat efficiëntie voorop bij DT Dijkstra. Dat maakt onze aardappelsorteermachines bijzonder beschikt voor het op maat sorteren van gewassen en ongewassen producten. Ook bent u met een aardappelsorteermachine van DT Dijkstra verzekerd van een lage kostprijs per ton gesorteerd product. Om efficiëntie te garanderen bij het sorteren hebben we een zeefklemsysteem ontwikkeld dat stilstand tijdens het sorteren minimaliseert. Zeven dienen immers om de zoveel tijd verwisseld te worden, wat het sorteren vertraagt. Met een aardappelsorteermachine van ons kunt u makkelijk en snel de zeven verwisselen. Naast efficiënt zijn onze aardappelsorteermachines ook compact gebouwd, makkelijk te gebruiken en zeer duurzaam. Wij kunnen een aardappelsorteermachine voor u produceren die klantspecifiek is en gemaakt van een staal naar keuze.

Aardappels Aardappelen Sorteren

Over DT Dijkstra

Wij zijn een bedrijf met zeer veel ervaring. We gaan al ruim 90 jaar mee en zijn in die tijd echt een begrip geworden in de voedselverwerkende industrie en de agrarische sector. Ons bedrijf ontwikkelt en produceert aardappelsorteermachines en andere inventie en duurzame oplossingen voor diverse klanten. Wij focussen ons vooral op de optimalisatie van uw productkwaliteit. Daartoe leveren wij onder meer was-, sorteer-, transport- en bunkerinstallaties. DT Dijkstra betekent:

  • Hoge capaciteit
  • Productvriendelijkheid
  • Nauwkeurigheid
  • Gebruiksgemak
  • Lange levensduur
  • Lage kostprijs per ton gesorteerd product

Contact opnemen

Bent u op zoek naar een aardappelsorteermachine? Aardappels sorteren ging nog nooit zo makkelijk en snel als met een aardappelsorteermachine van DT Dijkstra. Bij interesse kunt u meer informatie aanvragen of een geheel vrijblijvende offerte aanvragen. Neemt u daarvoor gerust contact met ons op. Wij zijn te bereiken door te bellen, een e-mail te sturen of het contactformulier in te vullen. Koop een aardappelsorteermachine van DT Dijkstra voor het beste resultaat!