DT Dijkstra-goederensorteerapparaten

  WASINSTALLATIE VAN DT DIJKSTRA

Om aanhangende grond en ongewenst materiaal in de productstroom te verwijderen, biedt DT Dijkstra effectieve reinigings– en wasinstallaties. Daarbij wordt het product droog, nat of gecombineerd gereinigd. De wasinstallatie van DT Dijkstra onderscheidt zich door productvriendelijkheid, gebruiksgemak en duurzaamheid.

  DE KWALITEIT VAN DT DIJKSTRA

Goederen sorteren DTDijkstra DT Dijkstra

  DT Dijkstra biedt verschillende oplossingen voor korte doorlooptijden tussen oogst, opslag en verwerking, waarbij productvriendelijkheid één van de belangrijkste punten is. Alle toepassingen worden klantspecifiek opgeleverd en kunnen desgewenst worden ingepast in een bestaande of nieuwe lijn. DT Dijkstra biedt wasinstallaties voor teler, verpakker en industrie en garandeert:

  • solide en bewezen techniek
  • effectieve reiniging
  • productvriendelijk
  • uitgekiend watermanagement

  HOE WERKT DE WASINSTALLATIE?

De wasinstallatie is voorzien van duurzame productvriendelijke technieken die efficiënt met water omgaan. Dit zorgt er tevens voor dat de wasinstallatie onderhoudsarm is. De reinigers kunnen stand-alone ingezet worden, of als onderdeel van een complete verwerkingslijn. Naar wens kan de wasinstallatie ook geleverd worden met een scheider voor kluiten, stenen en drijvende delen. Daarnaast biedt DT Dijkstra oplossingen voor het nabewerken van het product door middel van een polijster of droger.

Tot slot is de belangrijkste variatie die mogelijk is met de wasinstallatie dat u droog en/of nat kunt reinigen. De solide constructie van de wasinstallaties van DT Dijkstra garandeert een zeer lange levensduur. Daardoor realiseren ze de laagste kostprijs per ton verwerkt product. DT Dijkstra biedt daarvoor verschillende mogelijkheden. Vraagt u vrijblijvend om meer informatie!

  WASINSTALLATIE BESTELLEN

Heeft u interesse in een wasinstallatie van DT Dijkstra? Neem dan contact op door te bellen naar +31 (0)527 69 77 31 of te mailen naar info@dtdijkstra.nl. Alvast meer informatie? Download de productfolder.

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht