Een sorteermachine van DT Dijkstra bewijst dat capaciteit en nauwkeurigheid goed samengaan. De basis hiervoor is de geavanceerde en bewezen aandrijftechniek. Sorteermachines van DT Dijkstra zijn geschikt voor het continu op maat sorteren van gewassen en ongewassen producten. Zoals aardappelen, rode bieten, uien, bloembollen, spruiten etc. Een sorteermachine van DT Dijkstra is dan ook geschikt voor vele toepassingen en onderscheidt zich in efficiëntie en gebruiksgemak. Meer weten over onze producten en over welke sorteermachine bij ons te koop is? Neem dan gerust contact met ons op!

Een sorteermachine te koop met capaciteiten en nauwkeurigheid

De sorteermachines van DT Dijkstra kunnen continu verschillende producten op maat sorteren. Dit doen onze producten op een efficiënte, gebruiksvriendelijke en duurzame wijze. Zeker efficiëntie heeft in onze nieuwe lijn sorteermachines een prominente rol gekregen. Door de toepassing van onze nieuwe systemen zijn de zeven gemakkelijk en snel te verwisselen waardoor stilstand tijdens het proces tot een minimum kan worden gereduceerd. Maar dat is natuurlijk niet alles, een sorteermachine van DT Dijkstra biedt u ook het volgende:

  • Voor teler, verpakker en industrie
  • Compacte bouw
  • Solide en bewezen techniek
  • Lage kostprijs per ton gesorteerd product
  • Gemakkelijk en snel te wisselen zeven

De sorteermachines die wij te koop hebben zijn dus van hoge kwaliteit en zijn ontwikkeld door onze eigen specialisten die innovatie hoog in het vaandel hebben staan. Met een sorteermachine van DT Dijkstra kan het ook zeker niet mis gaan.

Aardappels Aardappelen Sorteren

Over ons

Al ruim 90 jaar is DT Dijkstra een begrip in de agrarische sector en de voedselverwerkende industrie. Met passie voor techniek en onze sector vervaardigen wij kwalitatieve en duurzame oplossingen voor onze klanten. De ervaring die wij hebben vormt de basis van ons ondernemen, wat staat voor passie, innovatie en kwaliteit.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de sorteermachine die wij te koop hebben of heeft u vragen over een van onze andere producten? Laat het ons dan weten. Onze specialisten staan u graag te woord en u kunt dus altijd contact met ons op nemen voor extra informatie of bij vragen.