De sorteerapparaten van DT Dijkstra bewijzen dat capaciteit en nauwkeurigheid goed samengaan. De basis hiervoor is de geavanceerde en bewezen aandrijftechniek. sorteerapparaten van DT Dijkstra zijn geschikt voor het continu op maat sorteren van gewassen en ongewassen producten. Zoals aardappelen, rode bieten, uien, bloembollen, spruiten etc.

Onze sorteerapparaten

  • Voor teler, verpakker en industrie
  • Compacte bouw
  • Solide en bewezen techniek
  • De laagste kostprijs per ton gesorteerd product
  • Eenvoudig snel wisselen van zeven

Nauwkeurige sorteerapparaten met veel capaciteit

Behalve door de hoogste productvriendelijkheid onderscheiden de machines zich ook door gebruikersgemak en duurzaamheid. De sorteerzeven produceert DT Dijkstra klantspecifiek, naar wens in staal, al dan niet voorzien van rubber. Elk product is gebaseerd op bijna 100 jaar ervaring. Kenmerkend aan de werkwijze van DT Dijkstra is de passie om voor elke klant specifieke en innovatieve oplossingen te bieden. Bent u op zoek naar een sorteermachine voor gewassen en wilt u meer informatie? Neem dan nu vrijblijvend contact met ons op.
Aardappels Aardappelen Sorteren

Neem contact met ons op voor de sorteerapparaten

Wenst u meer informatie over onze sorteerapparaten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag met meer informatie en bij vragen. Tevens adviseren wij u over de toepassing van onze sorteerapparaten in uw verwerkingslijn.