Reinigingsinstallatie van DT Dijkstra

Om aanhangende grond en ongewenst materiaal in de productstroom te verwijderen, biedt DT Dijkstra een effectieve reinigings- en wasmachines aan. Waarbij het product droog, nat of gecombineerd gereinigd wordt. Onze reinigingsmachines onderscheiden zich in productvriendelijkheid, gebruiksgemak en duurzaamheid. Dus bent u nog op zoek naar een goede machine ter reiniging van uw gewassen? Dan bent u bij DT Dijkstra aan het juiste adres.

Voordelen van onze reinigingsinstallatie

Onze reinigingsmachines zijn onderhoudsarm en hebben, dankzij de solide constructie, een lange levensduur. Hierdoor realiseren we de laagste kostprijs per ton verwerkt product. De machines van DT Dijkstra kenmerken zich door:

  • Hoge capaciteit
  • Productvriendelijkheid
  • Nauwkeurigheid
  • Gebruiksgemak
  • Lange levensduur
  • Lage kostprijs per ton

DT Dijkstra is al meer dan 85 jaar gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van machines voor het sorteren en reinigen van bol- en knolgewassen. Hierbij kunt u denken aan aardappelen, rode bieten, uien, bloembollen, spruiten en nog veel meer. Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn worden er naast de separate machines ook klantspecifieke oplossingen ontwikkeld. Kenmerkend aan onze medewerkers is de passie waarmee ze hun gezamenlijke verantwoordelijkheid als innovatieve samenwerkingspartner invulling geven.

Ja, ik heb interesse in een reinigingsinstallatie!

Heeft u interesse in de reinigingsinstallatie van DT Dijkstra en wilt u hier graag meer informatie over ontvangen? Neemt u dan telefonisch contact met ons op of stuur een mail naar info@dtdijkstra.nl. Wij staan u graag te woord om u te voorzien van een professioneel en deskundig advies.