[block]4[/block]

DT Dijkstra Goederen Sorteerapparaten

MONSTERNAME APPARAAT VAN DT DIJKSTRA

Wanneer u altijd kwaliteit van uw producten wilt garanderen, doet u er goed aan om de kwaliteit regelmatig te controleren. Dit kunt u handmatig door iemand laten doen, maar waarom zou u dit niet ook machinaal doen zoals waarschijnlijk de meeste delen van uw productlijn al zijn? Door automatisch en/of steekproefsgewijs monsters te nemen van de producten, bent u altijd op de hoogte van de kwaliteit van de productstroom. Die monsters neemt u met het monstername apparaat van DT Dijkstra.

WAT DOET HET MONSTERNAME APPARAAT?

Goederen sorteren DTDijkstra DT Dijkstra

Het monstername-apparaat van DT Dijkstra is ontwikkeld om met regelmaat een monster van de productstroom te nemen. Deze monsters vormen de basis voor de tarra- en kwaliteitsbeoordeling. Het monstername apparaat maakt gebruik van duurzame productvriendelijke technieken die snel en doeltreffend de gewassen controleert. En precies dat, die productvriendelijkheid, kenmerkt de onderhoudsarme logistieke systemen van DT Dijkstra.

MEER KWALITEITSCONTROLE

Om naast de monsters die het monstername apparaat neemt ook de kwaliteit van het uiterlijk van de producten te controleren, biedt DT Dijkstra ook leesbanden aan. De leesbanden zijn in staat de uiterlijke kenmerken van het product te beoordelen. Hiervoor zijn verschillende oplossingen beschikbaar. Naast de vlakke PVC band, zijn er ook uitvoeringen met rollen (staal of PVC). Die stellen de gebruiker in staat om het product van alle zijden visueel te boordelen. Voor afvoer van afvalmateriaal kunt u kiezen voor een afvalkanaal of trechter.

MONSTERNAME APPARAAT BESTELLEN

Heeft u interesse in een monstername apparaat van DT Dijkstra? U kunt voor meer informatie over de monstername contact met ons opnemen via het onderstaande formulier. Wij lichten u graag alle functies en mogelijkheden toe!

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht