KISTENVULLERS VAN DT DIJKSTRA

Bent u op zoek naar een zeer professionele en betrouwbare oplossing om kisten eenvoudig machinaal te vullen met uw product? DT Dijkstra biedt kistenvullers aan die geheel naar eigen wens aan te passen zijn. DT Dijkstra is expert op het gebied van logistiek bij de verwerking van bijvoorbeeld knol- en bolgewassen. Hierin heeft DT Dijkstra uiteenlopende oplossingen ontwikkeld. Kenmerkend voor o.a. de kistenvullers is dat ze in een continu proces  de knol- en bolgewassen snel en doeltreffend op de juiste plaats krijgen, waarbij productvriendelijkheid prioriteit heeft. De systemen kunnen separaat worden ingezet, maar ook als totaalconcept in nieuwe of bestaande lijnen worden geïntegreerd.

OVER DT DIJKSTRA

Elk product van DT Dijkstra is gebaseerd op bijna 100 jaar ervaring. Kenmerkend aan de werkwijze van DT Dijkstra is de passie om voor elke klant specifieke en innovatieve oplossingen te bieden. Alle producten bouwen op solide en bewezen techniek: duurzame productvriendelijke technieken die snel en doeltreffend de gewassen verwerken. Daarnaast zijn de logistieke systemen van DT Dijkstra onderhoudsarm en makkelijk te reinigen.

DT Dijkstra logistiek is:

  • voor teler, verpakker en industrie
  • solide en bewezen techniek
  • effectieve reiniging
  • productvriendelijkKistenvuler

KISTENVULLERS BESTELLEN

Wilt u los één of meer kistenvullers op maat bestellen? Of wilt u de kistenvuller als onderdeel opnemen in een productielijn?

Bij DT Dijkstra bent u aan het juiste adres voor elke soort toepassing. Neem contact met ons op, laat uw wensen horen en wij maken geheel op maat kistenvullers en meer voor uw productielijn!