Bekijk de kistenkantelaar van DT Dijkstra

Wilt u machinaal kisten kunnen kantelen en legen of juist automatisch en machinaal vullen in de productiestroom in plaats van dit handmatig te moeten doen? Dan is een kistenkantelaar van DT Dijkstra wat u zoekt. De kistenkantelaars en -vullers zijn geschikt voor verschillende kistmaten. De solide kantelaars kunnen los worden geplaatst of gemonteerd worden op een doseerbunker. De kistenkantelaars zijn standaard voorzien van een deksel om zo de valhoogte te beperken en het doseren te vereenvoudigen.

De kistenvuller is compact, solide én onderscheidend door zijn hoge capaciteit en het efficiënt afvullen van de kisten. De vulband gaat met het product omhoog. De valhoogte is daardoor minimaal.

BIJPRODUCTEN KISTENKANTELAAR

Behalve de kistenkantelaar levert DT Dijkstra ook transportbanden, valbrekers, bunkers en meer. De transportbanden tussen de machines zijn leverbaar in verschillende afmetingen en uitvoeringen (bijvoorbeeld trog-, vlak- en chevronbanden). Afhankelijk van de wensen worden die specifiek op maat gemaakt.Om productbeschadiging te minimaliseren zijn er midden- of wandvalbrekers ontwikkeld voor in de opslagbunkers. Vraag naar de mogelijkheden en opties van alle toebehoren van de kistenkantelaar.

OVER DT DIJKSTRA

DT Dijkstra is al meer dan 85 jaar gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van machines voor het sorterenreinigen en logistiek handlen van bol- en knolgewassen zoals aardappelen, uien, rode bieten, bollen, spruiten, peen, etc. Naast de separate machines worden ook complete klantspecifieke turnkey-oplossingen ontwikkeld. Kenmerkend aan de medewerkers van DT Dijkstra is de passie waarmee ze hun gezamenlijke verantwoordelijkheid als servicegerichte en innovatieve samenwerkingspartner daadkrachtig invulling willen geven.

Goederen sorteren DTDijkstra DT Dijkstra

KISTENKANTELAAR BESTELLEN

Om uw eigen kistenkantelaar en toebehoren te bestellen neemt u contact met ons op. Dit kunt u doen door het contactformulier in te vullen of door ons te bellen via +31 527 69 77 31 of te mailen via info@dtdijkstra.nl. Heeft u vragen? Ook dan helpen we u graag verder, dus stel gerust uw vraag!