Wilt u automatisch producten sorteren tijdens uw werkzaamheden? De sorteermachines van DT Dijkstra maken het mogelijk! Geautomatiseerd sorteren heeft nog nooit tevoren zo goed gewerkt. De sorteermachines van DT Dijkstra zijn berust op solide en bewezen techniek, compact van bouw, speciaal ontwikkelt voor de teler, verpakker en industrie en u kunt zelf eenvoudig en snel zeven wisselen. Een sorteermachine van DT Dijkstra bewijst dat capaciteit en nauwkeurigheid goed samengaan. De basis hiervoor is de geavanceerde en bewezen aandrijftechniek. Sorteermachines van DT Dijkstra zijn geschikt voor het continu op maat sorteren van gewassen en ongewassen producten.

Waarom een sorteermachine kopen bij DT Dijkstra?

Elk product is gebaseerd op bijna 100 jaar ervaring. Kenmerkend aan de werkwijze van DT Dijkstra is de passie om voor elke klant specifieke en innovatieve oplossingen in geautomatiseerd sorteren te bieden. Bent u opzoek naar een sorteermachine en wilt u hier meer informatie over ontvangen? Neem dan nu vrijblijvend contact met ons op. Wij lichten u graag onze sorteermachines en de vele mogelijkheden toe.

 Installaties Installations DT Dijkstra

Naast de hoogste productvriendelijkheid onderscheiden de machines zich ook in gebruikersgemak en duurzaamheid. De sorteerzeven produceert DT Dijkstra klant specifiek, naar wens in staal, al dan niet voorzien van rubber.Onze sorteermachines kunnen onder andere de volgende producten sorteren: aardappelen, rode bieten, uien, bloembollen, spruiten etc.

Wilt u meer informatie over automatisch sorteren?

Lijkt het u wat om in de toekomst automatisch te sorteren? Geautomatiseerd sorteren kan inmiddels haast niet meer ontbreken in uw productlijn als u mee wilt draaien met de grote jongens in de markt. U kunt direct contact met ons opnemen door het invulformulier op de website in te vullen of door ons te bellen of mailen. DT Dijkstra helpt u graag beter aan het werk!